17. apr. 2006

Heime hos ....

Det var dette med de indre fornyelser - i huset, da ... Lovet visst en viss delaktighet i hva som skjer og hva som har skjedd. Vi får begynne med kjøkkenet, tror jeg. Det ser omtrent slik ut, med nytt kjøkkenbord, nyslipt og nylakket gammelt gulv, og enda manglende ny kjøkkenvifte og glassmosaikk over benkeplate:

Ved siden av kjøkkenet er der kommet nytt vaskerom - med Ikea-skap og dusjkabinett - og med enda manglende nytt bad, er det for tiden til stor nytte. Og så kan vi jo ta med et lite glimt inn på nye toalettet ved inngangen:

Og selvsagt må vi ha med en skikkelig presentasjon av den nye gangen med nyoppussa rosemaling utført av vår dyktige maler, Oddvar:

Så tar vi trappen opp og tar med et raskt blikk på forberedelsene til nytt bad. Det har kommet et stykke på veg - veggene og gulvet er i alle fall på plass - vi får komme tilbake til både dette og det som skjuler seg innerst i gangen - to nye rom der bispesalen var - ved neste runde:

Og så selvsagt soverommet - som etter hvert som verandaen utforbi blir borte, vil få flott utsikt ut over hagen utenfor. Eventuelt til fullmåne nattestid, eller beitende hjort mellom hagetrærne. Da skulle de nyanskaffede stolene kunne komme til sin rett, - i hvert fall om de blir snudd en annen vei .... - når nattesøvnen uteblir .... Vel - det var et lite glimt i det som etter hvert blir vår nære ramme ... Men til endes er vi ikke kommet enda, - så vi får si: Fortsettelse følger. Men vi synes at det som er ferdig, ser ut til å bli ganske bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette ser lovande ut! Det skal bli kjekt å få sjå!! Men det blir vel ikkje før til sommaren.Kanskje me kan kombinere det med ein fjelltur i ferien?

Kari og Knut Fr. Sørheim sa...

Det ville vere en flott kombinasjon - og må vel kunne la seg gjøre, selv om det meste av vår ferie i år blir lagt til Thailand. Sommeren er jo lenger enn ferie - heldigvis!

Anonym sa...

No har også eg sett innom i den nye prestegarden - det ser svært bra ut. Eitkvart vekeblad vil nok ta imot slike bilde og kanskje sponse? Vonar de snart får fullført det store prosjektet. Ut frå eiga erfaring dei siste dagane vil eg seie at toalett er svært nyttige innretningar i eit hus - gjerne fleire ja..