17. juli 2008

Action i år også

Det er flott at vi stadig kan få med oss noen av våre ungdommer på den utrolig flotte sommersamlingen til KRIK - Action i Bø i Telemark. Det har blitt ganske mange år på rad nå. Om det ikke var mange vi fikk med sist år, ble det i hvert fall ni denne gangen - det synes vi er bra! Og de ni hadde en fantastisk leir og trivdes.
Og når vi først er der, må jeg selvsagt har med den årlige runden i magasuget! Den rød/gul/sorte shortsen er det entydige beviset på at det faktisk er undertegnede som er på veg fra toppen av magasugrennen i Sommarland!

Men det viktige er selvsagt ikke at vi som ledere skal ha det kjekt, men å gjøre det kjekt og bra for dem vi har med. Og her kan selv møteuvante ten-åringer finne seg tilrette - med formidlingsformer som de ikke møter for ofte ellers - som flott band til å lede sang og musikk - og tema for leiren: ekte glede.

Men før man kommer så langt, må telt settes opp: Her er det Maria og Heidi som er i ferd med å rydde alt på plass - klar for flotte dager.

I tillegg til både bibeltimer, Sommarland og idrettsaktiviteter, er det også mye moro som skjer på kveldstid. Her er det Sygni og Marit som gjør seg klar til sumo-kamp, med Juna Iren som tilskuer.

Så håper vi og tror at det ikke bare er en flott opplevelse for våre ni - sammen med de 700 andre fra hele landet som fylte Bø Camping - men at de virkelig fikk med seg noe av møtet med Jesus i samtaler med flotte ledere, sentral forkynnelse og levende sang og musikk.

Ingen kommentarer: