11. des. 2008

Gratulerer, Olav!

Sist søndag fikk bror Olav ved en konsert i Foldnes kirke i Fjell tildelt Musikkrådet i Fjell sin Hederspris. Nyheten er snappet opp via bekjente og avisa Vestnytt sin tirsdagsutgave denne uken. Synest dette er flott, og vi vil være med og gratulere - dette har du virkelig fortjent!
Vi sakser fra avisa, og gjengir teksten nedenfor.

Avisa skriver:
Sørheim får heidersprisen for mangeårig innsats i musikklivet i Fjell. Under utdelinga i Foldnes kyrkje søndag valde prisvinnaren å takka høgare makter.
– Eg vil takka min skapar som har halde meg i live så eg kunne oppleva dette, sa Sørheim.
Musikkrådet sin heiderspris skal gå til personar eller lag og organisasjonar som har utmerka seg innan song og musikk. Olav Sørheim har stått på i musikkmiljø i Fjell i fleire tiår. Organisten har hatt ei hjelpande hand med i mykje innan song og musikk, og starta blandakoret som no er kjent som Sotra Reviderte. Søndag vart innsatsen løna med heidersprisen frå Musikkrådet.

Og synest også vi må ta med fra samme klipp at god bekjent, Atle Våge, aktiv i indremisjonsarbeidet i Fjell, under samme konsert fikk tiltelt Fjell kommune sin Frivilllighetspris - spesielt for sin innsats for leirstedet Fjell-ly. Gratulasjon går også til Atle!

Ingen kommentarer: