30. juni 2009

... og nok et flott Action er over ...

Det ble ikke mer blogg-aktivitet i løpet av Action-uka. Hektisk Action-aktivitet fra tidlig til seint er den positive hovedgrunnen - vansker med nettkontakten får ta sitt. Men det viktigste var heller ikke det som skjedde og ikke skjedde på nett, men at 13 unge masfjordinger hadde en kjempeflott uke sammen med 700 jamnaldringer fra hele landet!
Vi må ta med litt flere glimt fra det som foregikk:

Det starter selvsagt med frokost. Ikke alle er like våkne, men nugattien er selvsagt på plass, og Gunvor serverer etter individuell bestilling. Synes det er greit å vite at de får litt morgenenergi å starte dagen på.

Så er det rett i teltet - til morgenmøte - der hver eneste deltaker blir møtt av miljøteamet med håndflate mot håndflate. Fantastisk å få starte hver eneste dag med strålende sol og flott forkynnelse - på en måte som jeg tror alle hadde mulighet til å forstå - og med en musikalsk innramming de kunne kjenne seg heim i.

Så er det ut på mangfoldet av aktiviteter. Vårt kjøreoppdrag denne gangen, var skatere og bladere til skatebanen i Kongsberg - den greie distansen på 50 km hver vei. Men hva gjør man ikke for å få skikkelige treningsforhold?
Her er det Ole Andreas som står på for fullt!

Og Ole Andreas igjen - denne gang på trampolinen på campingen - det var ikke bare i de organiserte gruppene aktiviteten var stor . ... stort sett kom han ned på beina ...

Her er i hvert fall en samling interesserte tilskuere...

Middag må også til

- hamburger blir akseptert - skjønt - middag ...?


På miljø-torget etter
kveldssamlingen i møteteltet foregikk mangt og mye
- sjonglør-oppvisning, bruskasseklatring - og mye mer ...
























Og bruskasser kan selvsagt brukes til mye mer - f.eks. i den store gruppekonkurransen "District games" - som ikke ble vunnet av et vestlandslag ....

På miljøtorget hadde også noen av gruppene sine oppvisninger. Her streetjazz-gruppa - der vi kan se Anna og Nancy i mørke gensere midt på bildet.

Break-danserne hadde en flott framføring av fortellingen av Jesus om sauen som forsvant, men ble funnet igjen - med inntrykksfull utfoldelse av gleden som da ble utløst - bildet på gleden i himmelen når et menneske blir funnet igjen, og en synder vender om til han som har gitt alt for å være vår frelser.
Her er det "vår" Maria som utfører sin solooppgave og får velfortjent applaus.

Men - alt ha sin tid - også Action - og vi må heim igjen. Etter en aldri så liten ekstra "sving" på veivalget - via Kongsberg, opp Numedalen og til Geilo Peppes Pizza fikk stå for kveldsmaten, havnet vi på Dyranut, der vi enda en gang kunne stå opp i strålende sol over Hardangervidda. Litt kjøligere enn i bilen dagen før, men likevel flott temperatur til å være så høyt til fjells.
Men nå var det bare å foreta siste pakking før siste veistykke heim.

Fantastisk kjekt å oppleve å få ha med 13 flotte ungdommer som ikke har annet en positive tilbakemeldinger på det de har opplevd, og som mer enn gjerne reiser på nytt neste år.

Ingen kommentarer: