5. sep. 2011

Det har skjedd så mye ....

Ja, de siste ukene har vært hektiske, men flotte og innholdsrike.
Allerede uken etter stølsmessen var det duket for nye hendelser. Lørdag var vi samlet på Nordhordland folkehøgskule til israelsseminar arrangert av Israelsmisjonen. En fin forsamling var samlet og fikk høre to innholdsrike og interessante taler av Endre Fyllingsnes.

Samme helg var det tradisjonelt opplegg i Stordalen i forbindelse med Bjørn-West marsjen. Nytt av året var en kortere versjon av marsjen - fra Nystølen og til Stordalen Fjellstove. Med tanke på å være parat til friluftsgudstjenesten kvar over tre - og helst minikonserten halv to, var det et veldig greit alternativ - som ble valgt av totalt 200 startende. Dessverre var ikke været på vår side i år heller, men Kristin Minde og band hadde en flott konsert til glede for alle som ga seg ro til å stanse opp for en stund.

Flott å ha dem med også med musikk og som forsanger på gudstjenesten.

Det ble nesten bare heim og snu. Mandag ble kursen satt for Fjon Fjellkyrkje med Bibel- og feriedager for over tjue 'godt voksne' som fikk fire flotte dager sammen om Bibelens ord - i første rekke formidlet av Leiv Nesheim - om godt fellesskap, god mat og flotte turer ut i fjellnaturen. For noen ble det fine turer med bil og en kopp kaffi -

mens det for noen som ønsket litt mer utfordring, ble fristende å gå samme turen som mange hadde gått søndagen - fra Nystølen til Stordalen Fjellstove -


men denne gangen i adskillig triveligere vær, som også ga mulighet for å fange inn litt av turen i bilder ...

Og denne gangen ble det virkelig bare heim og snu ... Fredag morgen satt vi i bilen igjen på veg til Nord-Møre, nærmere bestemt Øre, der vi fikk være med i kjempeflott bryllup - med Ingebjørg som brud og Martin som brudgom. Fantastisk kjekt, og fantastisk flott gjennomført i stortelt i hagen i prestegarden.


Og så kom vi jo hjem da, - til en uke med forberedelse av stor fest i Nordbygda Samfunnshus der vi fikk markere at vi for 20 år siden var blant de aller første i landet som startet Frivillighetssentral. Og det kan man lese litt mer om på nettsiden til Masfjorden kommune. Det som ikke står der, var at vi i all 'hemmelighet' også fikk forberedt og gitt Gunvor Fyllingsnes det vi valgte å kalle Frivilliges Ærespris - siden det ikke ble helt rett å gi henne som leder av sentralen årets Frivillighetspris ... :) Det ble en veldig fin fest, med i overkant av hundre gjester.

Og kanskje det enda vil ta tid før vi er i skikkelig normalt gjenge - men det vil nok komme etter hvert ...

Ingen kommentarer: