17. mai 2006

17.mai i Masfjorden

Metereologer tar også feil - heldigvis. Været for 17.mai ble varslet til regn, vind, kaldt. Det ble ikke akkurat strålende solskinn, men likevel ikke noe av dette.

Vi har hatt en fin og helt tradisjonell nasjonaldag - tidlig frokost - ferje kl 09.40 - gudstjeneste i Frøyset kyrkje - ferje igjen kl 11.40 - guds-tjeneste i Sandnes kyrkje - kranse-nedlegging og prosesjon til skolen - Sandnes skulemu-sikkorps - tale for dagen og betasuppe. God prat med naboer og sambygdinger om gammelt og nytt. Is! Heim til en kvil.

Men to ting utenom det vanlige: Etter talen for dagen på skolen, fikk Odd Birkestrand av ordfører tildelt kongens fortjenestemedalje i sølv - vi gratulerer! - og etter kvilen heime dro vi til rømmegraut hos Toralf og Eldbjørg på Mjanger.

Alt i alt en trivelig dag. Vi har utrolig mye å være takk-nemlige for som kan feire vår nasjonaldag med så stor grad av trygghet for vår hverdag!

4 kommentarer:

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Thailand gratulerer hele Masfjorden med vel overstått!

Maria og Espen Tveten sa...

Thailand gratulerer igjen Masfjorden med dagen. Det så ut til å være en meget innholdsrik dag. Det er mye bra med Norge - 17.mai-feiringen er et av høydepunktene.

Espen

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Kaja hadde lyst å skrive litt mere til bestemor og bestefar:

8ijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Anonym sa...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»