28. jan. 2007

Farmors 80-års dag

Mandag 24.januar 1927- under synkende måne - kom farmor til verden. Onsdag 24.januar 2007 feiret hun sin 80-års dag i heimen i Råvarden, slik det blefortalt i forrige blogpost. Lørdag 27.januar ble hun feiret av barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn heime hos Edel og Hans.
Det ble en veldig hyggelig kveld - med fantastisk god mat - iscenesatt av Roger og Rita, med god assistanse fra tidlig formiddag av husets folk og av Harald og Aud. Synd at ikke smak og dufter lar seg formidle gjennom foto og internett - men ta et grundig studium av bildet!
Ikke alle hadde anledning å være til stede - av ulike grunner: Bl.a. var det ikke forventet at Kjartan, Eirin og Kaja skulle ta turen heim fra Thailand. Til gjengjeld var det veldig hyggelig at Ingrid og Eivind hadde kommet fra Trondheim, og Thorbjørn fra Oslo, og å ha to av de nyeste skudd på stammen med oss: Oscar August og Tuva.
Kjekt, farmor, at du er i så god form at du uten vansker kan være sammen med oss en slik festkveld. Vi ser fram til å få ha mange gode samvær med deg i mange år framover. Vi er veldig glade for å ha deg!

Ingen kommentarer: