24. jan. 2007

Vinteren er her - og farmor er 80 år

Ja, det er sant - det har vært regn hvert eneste døgn i nesten tre måneder nå! Men så var det bråstopp - rett før vi skulle slå alle tidligere rekorder. Sist søndag kom det ikke en dråpe regn - så nå har vi ikke gleden over rekordene heller. Akkurat hvor mange døgn vi har hatt regn, er forresten ikke så helt entydig - om det er 84 eller mer - det kommer helt an på hvor vi bor. Men vått har det vært.
Men - så snudde det helt. I går om vinteren! Snøen har lagt seg. I dag har jeg hatt ski på føttene! Gått halvannen runde rundt i Amundsbotn. Det var flott! Mer ble det ikke i dag - barneforening sto på planen. Vi skulle blant annet være litt forberedt til Barnas Misjonsdag på søndag - arbeidet for misjon i Nordøst-Thailand inspirerer! Sist søndag var det Frøyset som hadde sin Barnas Misjonsdag. Barn deltok med sang, opplesing og musikk - og vi fikk vist bilder fra Thailand generelt, og særlig fra Mukdahan. I misjonsoffer kom der inn kr 1518. Vi gleder oss over hver krone vi kan få være med å skyte inn i dette flotte arbeidet - som dere bl.a. kan lese mer om på blogsiden til Kjartan og Eirin: http://www.thaikjartan.blogspot.com/
Men - det viktigste med denne dagen, er ikke at snøen er kommet: Det er farmor sin dag i dag! Hun er 80 år i dag! Og vi vil være med og gratulere henne. Dagen er feiret heime i Råvarden sammen med søstre og svigersøsken - med god hjelp av Roger, Harald og Kari. Vi andre har skubbet litt på feiringen, og samles heime hos Edel på lørdag. Det gleder vi oss til! Hun fortjener virkelig en flott dag! Bildet er ikke av de aller ferskeste - tatt for snart et år siden - men hun har ikke forandret seg stort. Bilder fra dagen(e) skal komme til helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

- og dagen ble fin! Nå sitter jeg her med jubilanten, min kaffikopp og din kjære Kari. Spesielt takket være henne gikk alt strålende!Nå nyter jeg dagen derpå i en blomsterprydet stue, og gleder meg til lørdag.
Savnet deg i går,og er glad du blir med på lørdag!!

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Gratulerer så mye til farmor og oldemor! Godt å høre stemmen din på telefon.

Tusen takk til alle sammen for innsatsen med Barnas misjonsdag. Dette er kjempeflott!

Kjartan