7. apr. 2007

April, april, april ....

Vi er i april måned - det er det ikke tvil om. Naturen leker aprilsnarr med oss dag etter dag. I grunnen spennende - du vet aldri hva vær det egentlig blir når du står opp om morgenen - eller hva vær det blir neste dag når du legger deg om kvelden. Selv ikke værspesialistene på meteorologisk instututt klarer helt å holde tritt ...
På øverste bilde ser du hva som møtte oss da vi sto opp i dag tidlig. Ser du ekstra godt etter, kan du også se at det faktisk snør.
Nederste bilde er tatt i ettermiddag - etter en skiftende dag med mye flott vær til nyttig hagearbeid. I dag var det en totalt forvokst forsythia det gikk ut over. Vi får tro resultatet blir bra etter hvert.
Ønsker alle besøkende på bloggen vår God påske.
Det er vel tid for annet fokus enn vær og vårrydding. Det er påskedag i morgen - med formidling av det mest fantastiske budskap som kan tenkes: Budskapet om Jesu Kristi oppstandelse fra graven - og alt det fikk å si for oss som hører til menneskeheten på jorda. For egen del får jeg gleden av å formidle det enda en gang ved påskedagens gudstjeneste i Sandnes kyrkje.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei i Masfjorden!
God påske! Ja det har vore rar april så langt - Bjørnson valgte seg april - i den gamle faller, sa han. Eller var det nysnø faller?? Uansett har Åslaug og eg utnytta snøen og sola og ein godt tima fridag til ein flott skitur i dag. Ingvild og Åshild planlegg morgendagens tove-kurs no høyrer eg. Ha det godt.

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Vi kan melde om 40 VARME grader og svært lite som tyder på kommende snøfall. Kos dere med norsk vår!