3. aug. 2008

Bryllupsforberedelser

Vi har hatt besøk. Veldig kjekt besøk! Av Thorbjørn, Trude og Einar og Jorunn. De siste to: Trude sine foreldre. Og i løpet av et par døgn har vi fått vise Kragerø-folket et aldri så lite tverrsnitt av rammen om livet i Masfjorden - i sol og regn - ekstremvarme og normalsommer - bading, minitur på sjøen og en aldri så liten smakebit av våre fantastiske turmuligheter i vår praktfulle natur.

Men bakgrunnen for besøket var ikke ikke bare å ha det hyggelig og å bli litt kjent med hverandre. Bakgrunnen ligger et aldri så lite steinkast inn i framtida - lørdag 11.oktober - da Thorbjørn og Trude har bestemt seg for bryllup - med vielse i Kragerø frikirke og bryllupsfest i Kragerø bedehus. Og slikt må selvsagt planlegges - der også engasjerte og foreldre som gleder seg over deres kjærlighet og beslutning, veldig gjerne vil være med og gi sine bidrag!
Og vi har virkelig hatt en veldig fin helg sammen! Et og annet gjenstår nok å planlegge før den magiske datoen - men vi tror vi er godt i gang, og ser fram til en veldig flott helg sammen med Thorbjørn og Trude i oktober! Håper det kan bli en flott høst-dag! (Og om du vil vite mer om hvordan det går med forberedelsene, kan du finne det ved å klikke på Thorbjørn og Trudes egen bryllupsside.)

Og skulle du lure på hva det er den lille forsam- lingen øverst - med Einar nærmes, Trude ved siden av ham, og Jorunn lengst borte - er så nysjerrig på - så er svaret her: Ikke alle syntes det var noe poeng å ta med seg vann på vannflaska heimefra, men foretrakk å finne en eller annen mulighet undervegs - og muligheten - ja, den kom altså til sist ....

Takk for en fin helg sammen!

Ingen kommentarer: