27. aug. 2008

Knut 60 år

Det er nesten ikkje til å tru at min "ungdomelege" mann fyller 60 år i dag, men det gjer han og eg gratulerer han så hjarteleg! I dag skal vi feira han heile dagen og vi gler oss til at slekt og vener kjem på besøk!
I gårkveld hadde vi ei flott oppleving då Bente kom med si gåve. Det var ein heilt spesiell DVD som ho hadde laga til oss. Bilder, musikk og tekstar frå eit 60-årig liv, vakkert og gjennomtenkt oppsett der vi fekk "sjå" livet vårt i ein samanheng. Det var flott og ein kjempegod start på dagen i dag.
Vi har mykje å takka for og gle oss over, livet gjev og tek og alt formar oss og gjer oss til den vi er. Takk for det du er for oss alle!

2 kommentarer:

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Gratulerer så mye! Vi gleder oss med deg og er veldig stolt av deg! Ringer når den minste sjefen er hjemme fra barnehagen.

PS. Vi har faktisk begynt å oppdatere bloggen vår igjen!

Anonym sa...

Kjære Knut!

Hjertligste gratulasjoner på den store dagen din som var i går! Håper du og alle dere hadde en strålende dag og feiring.
Jeg er jevnlig innom bloggen deres. Det er godt å kjenne at tilknytningen til Masfjorden og gode, gamle naboer fortsatt sitter sterkt i!

Klem fra Maria