2. aug. 2006

Bangkok

Vi var litt i stuss - om vi skulle bruke tid på tur til Bangkok - det er tross alt en avstand omtrent som Bergen-Oslo, - men syntes liksom ikke vi kunne være i Thailand uten å ha med oss heim inntrykkene fra selve storbyen og NMS-arbeidet der. Vi er veldig glad vi reiste, det var en opplevelse. På flyet tidlig torsdag morgen, tilbake fra Bangkok mandag ettermid-dag. I løpet av disse dagen opplevde vi Bangkoks sydende heksegryte av folk og trafikk, ivrige selgere hvor vi gikk, Sky-train, under-grunn, motorsyk-keltaxi (tuk-tuk), taxisjå-fører som ikke ville ha med så mange og taxisjå-fører som ville ha oss med, - kanalbåttur og tempel-besøk - luksus-butikker, almin-nelige butikker, fortaus-boder hvor vi enn gikk, nattmarked - mennes-ker i alle slags varianter med alle slags tilbud, gatekjøkken i virkelig forstand (ufattelig at så mange kan ha levebrød av å selge mat på gaten og alle mer eller mindre unyttige og nyttige varer som tilbys...) og almin-nelige restau-ranter med mye god og eksotisk mat - og så selvsagt ting vi gjerne ville bli litt kjent med: Vi fikk sterke inntrykk av arbeidet i Lovsangs-hjemmet - barne-hagen for slumbarn midt i slummen, gudstje-neste i Emanuelkirken like i nærheten, og en tur innom hovedkontoret til kirken/NMS.
Umulig å formidle alt, men en ting er sikkert: Vi fikk med oss utrolig mye de fire døgnene, opplevelser vi er veldig fornøyde med at vi får ta med oss tilbake når vi om en knapp uke setter oss på flyet igjen med kurs for Norge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt og interessant å sjå litt av det de får oppleva om dagane.Dette vertnok noko anna enn Masfjorden!
Gler meg til å høyra meir når de kjem heim.

Anonym sa...

Helt enig med Ingvild, det er veldig kjekt for oss på Askøy også å lese om hva dere opplever i Thailand. Spennede å se og lese hva dere skriver om dette som vi også nylig har opplevet. Det gir masse gjenkjenning og vi opplever det nesten på nytt når vi leser og ser på de fine bildene.
Lykke til fortsatt og hils så masse til Kjartan, Eirin og Kaja. Vi er utrolig glad for at det er akkurat de som er sammen med "våre".