22. okt. 2006

Endelig på nett igjen - eg og - og alle bildene!

Men det måtte ny PC til - den gode gamle kollapset fullstendig etter vel tre års trofast tjeneste. Uten fordeler er det likevel ikke - utviklinga går raskt i den elektroniske verden. Men mye arbeid, når alt på legges på plass på nytt - midt oppe i alt annet arbeid. For - om det har vært svært haltende pc-assistanse i nesten halvannen måned, har ikke livet stått stille. Det har faktisk levd i beste velgående, selv uten den livsnødvendige elektronikken! Vi har vært i to bryllup - både Ingrid og Håvard har giftet seg - med henholdsvis Eivind
og Anita. Vi har opplevd flotte fjellturer i hjemlig terreng - litt sammen, litt 'på egenhånd' - seinest nå i ettermiddag. På Brann stadion ble det ingen seier, men Kari fikk i hvert fall sin seier med den tiende fjelltrimposten i fascinerende kveldsstemning etter en regnfull dag. Flotteste opplevelsene ga faktisk den lille regnbyen som kom undervegs - som ga en fantastisk, til dels tredobbel regnbue - og flott kveldshimmel.
Ellers har - etter fire dager på konfirmantleir, med blant annet innlagt besøk på Haraldsplass sykehus (for omvisning og orientering om diakoni!), med yngstebror Roger som 'veiviser, forteller og visesanger! - den siste uken vært ferieuke og blitt fylt med fornyingsarbeid på pensjonisthuset vårt på Seim. Med god hjelp av Rune har vi fått skiftet vinduer på to av husets sider - tilsammen sju vinduer. Nå står bare sør-siden igjen - men der er det ikke bare vinduene som må fornyes, der må vi også ta kledning. Og da Rune begynte riving av den gamle, fikk vi svar på det store spørsmålet: Ble huset isolert da det i sin tid ble bygget? Og svaret er nei! Så det blir ikke bare kledning - er må det underlagsarbeid til også - så blir det i hvert fall isolert på den veggen!

Ingen kommentarer: