24. mars 2007

Våren er her - og Kjartan er 32

Det er vår. Det kjennes uendelig godt. Nok en dag er tilbragt utendørs - med rydding av gammelt lauv. Men nå kreves litt mer forsiktighet og oppmerksomhet - så jeg ikke ødelegger nydelige, lyseblå krokus som spretter opp av jorda på alle tenkelige og utenkelige steder og nyter vårlyset. Et av de sikreste og vakreste vårtegn i våre uregjerlige ytre omgivelser.

Men krokusen er ikke aleine om å prise våren. Sist lørdag hadde vi en fantastisk flott lørdag i Solheim grendahus fullsatt med entusiastiske barn og engasjerte foreldre og besteforeldre. Bjarte Leithaug og datter Astrid var med oss og holdt konsert sammen med barnekoret på Haugsvær og barn fra alle våre barnelag i Masfjorden. En flott opplevelse med god plass for deltakelse av mange solister.

Og så er altså Kjartan blitt 32. Veldig kjekt å få delta aldri så lite i dagen med en videoprat på Skype - med fødselsdagssang i flott samsang med Kaja! Vi er stolte over deg og dere og gleder oss veldig over det dere får være delaktig i i misjonsarbeidet i Nordøst-Thailand. Gratulerer med dagen!http://www.thaikjartan.blogspot.com/

Ingen kommentarer: