28. des. 2007

Jul og romjul

Jul og juletradisjoner er så mange hos oss så mye flott! Noe av det virkelig flotte er å oppleve juledags gudstjeneste i Sandnes kyrkje. Ikke minst er det den mangeårige tradisjonen med musikk av 'gamle og nye' musikere som setter sitt preg og skaper både fest og stor høytid - i år under ledelse av en av de virkelige 'veteranene' - Odin. Utrolig flott opplevelse - og en stor glede at så mange gjør sitt for å ta vare på denne tradisjonen!

Men - dagene går fort - vi er allerede kommet et langt skritt ut i romjula, og det er tid for både å puste ut og for å få gjort ting som har måttet vente i selve julehelga. Og når det endelig blir litt lysning i været, og nødvendige gjøremål er ordnet, frister faktisk fjellet på denne tida av året også. I alle fall en liten tur til Sandnesvatnet med en yr Tanja.

Men - som dere ser - julestemningen preges ikke av snø og hvite vidder på våre kanter - det var heller vått - men likevel en flott og forfriskende tur. Og nå - som dere ser Kari skriver nedenfor - venter et kveldsbesøk av Eldbjørt og Toralf. Det blir kjekt. Så får vi se hvem som vinner i Scrabble denne gangen....

Ingen kommentarer: