1. jan. 2008

Nyttårshelg på Øre

For første gang feirer vi nyttårshelg på Øre, hos Åshild og Petter. Med oss på flyet søndag morgen hadde vi også Ingvild, og heime i nyttårshelga er både Åslaug og farfar Jon. Ingebjørg var her så vidt til middag da vi kom, men dro på hyttetur til Seljestad sammen med venner.

Vi har og har hatt fantastisk kjekke og flotte dager her på Øre. Først og frems har det vært veldig kjekt å være sammen, og i tillegg har vi hatt flotte dager, om det var litt surt da vi kom søndag.
I går, nyttårsaften, hadde Petter og jeg en utrolig flott skitur på Fursetfjellet.

Temmelig hardt føre nederst, men det kom seg lenger oppe. En fantastisk opplevelse i lav vintersol med frosne vannperler som en skog av glitrende juveler på alt som fantes av kvister og busker over snøen.

Kvelden ble selvsagt feiret på ganske tradisjonell vis - med pinnekjøttmiddag

og en flott avslutning av det gamle året med gudstjeneste i Øre kirke.

Innledningen til det nye året med fyrverkeri i alle former og farger fra de nærmeste gardene omkring sto ikke tilbake for noe av det vi kunne opplevd i hvilken som helst by eller tettsted. Så nyttårsskiftet er feiret helt som seg hør og bør. Men det fineste var utvilsomt å få sitte i kirkerommet og møte Han som ikke forandres og ikke forandrer på sitt nådes- og fredsbudskap om årstall skifter aldri så mye.

Vi ønsker alle våre lesere, slekt og venner GODT NYTT ÅR!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ønskjer dykk alle godt nyttår.
Det var moro å sjå alle rundt bordet hjå Åshild.
Helsing
Gretemor

Anonym sa...

Ikkje verst Gretemor! Kjekt at du la igjen ei lita helsing. Godt nyttår til deg og dine.
Kari