17. mars 2008

Varmt og godt i Thailand

Så er vi her altså - endelig. Og har det veldig bra etter en reise uten problemer. Koser oss med Kaja, Kjartan og Eirin - og alle de andre knyttet til fellesskapet her. I et flott hus i landlige omgivelser (Kjartan og Eirins hus lengst unna.) Som dere ser - husene der fam Sørheim og Tveten bor, ligger i svært landlige omgivelser, med kyrne på beite som nærmeste nabo. (Det er som der jeg selv vokste opp - slik sett ....)

Her Kaja sammen med ei ung venninde:

Og så en liten palmesøndags ettermiddagstur bortom Espen, Maria, Henrik og Marte:

Varm er det - men det går veldig bra - 30-35 grader, stort sett. Har fått sett oss litt rundt, vært en tur innom markedet i Mukdahan,

og var på fin gudstjeneste palmesøndag.

Her er det ikke bare enkel kirkekaffe, men full middag for alle - hver gang! I kirkerommet. Selve kirkebygget har et stykke igjen før det er ferdig, men vi hadde et fint gudstjenesterom i huset ved siden av, der det etter hvert skal komme bl.a. bokhandel.

Vi gleder oss over å være her, og ser fram mot enda mange dager i varme og godt fellesskap. Skal prøve å fortelle litt etter hvert, men - vi har liksom ikke lyst å bruke mye tid framfor en pc-skjerm som går veldig tregt ....

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjekt å sjå dykk saman med familie og vener i Thailand.Høyrest veldig varmt ut, men kan "trøysta" dykk med at her snøar det og er helst surt.Så no må de verkeleg kosa dykk og ha ein god ferie.Hels dei andre.
Helsing Ingvild