18. jan. 2010

Mathea sin store dåpsdag

Søndag ble en fantastisk stor og fin dag - det Mathea sin dåpsdag. Med morfar og mormor, Thorbjørn, Trude, Bente og Siril som faddere ble hun båret til dåpen i Sandnes kyrkje og døpt av bestefar Knut. I en gudstjeneste som sto i misjonsarbeidets tegn fra begynnelse til slutt, med menighetene i nord-øst Thailand i fokus. Det har lenge vært årlig tradisjon å ha Barnas Misjonsdag nettopp på denne tida, og det ble veldig naturlig med denne kombinasjonen i dette årets gudstjeneste.

Dåpen til Jesu Kristi navn er en underlig handling - og så ufattelig stor! Så fantastisk å vite at der og da får vi legge den lille i Jesu Kristi hender og han fyller henne fra innerst til ytterst med det nye frelsens liv. Vi vet selvsagt at de tre håndfuller vann ikke kan gjøre noe slikt - heller ikke en flott dåpskjole. Men vi vet også at det vi ikke kan gjøre, det kan Den Hellige Ånd gjøre i kraft av det som skjedde da Jesus, Guds Sønn, ga livet for oss og overvant dødens krefter ved sin oppstandelse. Ufattelige under!
Noen stor familie er vi ikke, men heime fikk vi en flott dåpsfest - med nydelig thai-mat laget av Somsri - vår lokale thai-vertinne på Fredsom Cafe på Sandnes.

Det kan absolutt anbefales!

Vi ønsker deg alt godt, kjære Mathea, gjennom dåpen har vi fått legge deg i de aller beste hender - for tiden og for evigheten!

1 kommentar:

Anne Brit og Arne sa...

Nå gler me oss til dei kjem heim til Thailand att!