20. juli 2010

Blant sommerens gleder: Barnebarnbesøk!

Ja, det er så absolutt blant sommerens største gleder: Å få besøk av barnebarn! En glede fullstendig uavhengig av sommervær og grad av sol og badevær. Heldigvis! For det siste har det vært lite av den siste uken - selv om sola har glimtet til innimellom.

Men strålene fra Lukas Theos smilende ansikt har vi fått mye av! Ubeskrivelig kjekt å se hvordan han har uviklet seg til å bli en spenstig, livlig og blid liten kar på de fem månedene siden han første gang så dagens lys.



Nå gleder vi oss over hver dag vi får ha gleden over å ha ham sammen med oss her. Og selvsagt hører både Trude og Thorbjørn med. Selv om fokus - av helt naturlige og almenmenneskelige grunner - lett forflyttes til yngste innslag i familien, er det flott å få ha dere alle tre sammen med oss en liten ferieuke.

Og så er det så flott at slike gleder har en tendens til å dra med seg mer av samme slag! Søndag ble det impulsivt besøk fra Fitjar - tante Anne Grethe (søster til Thorbjørn) sammen med Martin og Ørjan - veldig kjekt!

Og i går gikk turen til Rå og besøk hos oldemor.

Familie er utrolig verdifullt! Og godt å både oppleve og ta vare på fellesskap og felles glede.

Ingen kommentarer: