3. aug. 2006

Venner og medarbeidere

Når vi er hjemme og våre tanker er vendt mot Thailand og dem vi har der, er Espen, Maria, Henrik og nå også vesle Marte, en helt selvfølgelig del av bildet. Med de alle vel tilbake i Phibun, føltes det defor som det mest naturlige av verden å få besøke dem og se hvordan de har det - noen minutters kjøretur fra Kjartan og Eirin. Når vi nå videre framover lar tankene gå hit, kan vi også se for oss hvordan dere har det - og det er kjekt.
I Bankok fikk vi også bli kjent med noen av medarbeiderne der - hele lørdagen fikk vi nyte sammen med Arne, Anne Brit og barna Signe og Jenny. Ved det felles bassenget for boområdet, kunne vi nyte både badevann og lørdagsgrøt, og siden både ettermiddagskaffe og grillmat til kvelds. Takk for en fantastisk fin dag med gjestfrihet og vennskap!

1 kommentar:

Anne Brit og Arne sa...

Tusen takk for ein fin dag, i like måte! Me koste oss med Starbucks-kaker på søndagen og snakka masse om Kaja og at ho var heldig som hadde bestemor og bestefar på besøk! Og så var me heldige som fekk låna dykk alle 5 ei lita stund...

Lukke til med GF-tenking!