6. des. 2006

Prisbelønte medarbeidere

Sist helg ble en stor helg for det frivillige arbeidet i alminnelighet, og det kirkelige arbeidet i særdeleshet. Flotte medarbeidere ble tildelt fortjente utmerkelser.

Det var under adventsamling arrangert av Barnekoret/Yngres på Haugsvær det skjedde. Kinosalen på Matre var fylt til siste plass, og vel så det under en trivelig familie-ettermiddagssamling.

Mange flotte medarbeidere gjør en kjempeinnsats på det frivillige planet. En av dem - gjennom mange år - er Berit Dyrkolbotn - med utrettelig innsats både i organisasjonssammenheng og i omtanke for naboer og sambygdinger. Veldig kjekt å få gi henne en oppmuntring og honnør ved å gi henne årets frivillighetspris. Det er Frivillighetssentralen - drevet av soknerådene - som tildeler denne, og ordføreren var engasjert for å stå for selve overrekkelsen. Mer kan leses på kommunens heimeside http://www.masfjorden.kommune.no/ eller i avisa Nordhordland http://www.nordhordland.no/puls/article2451756.ece

Men ordføreren nøyde seg ikke med å dele ut frivillighetsprisen. Uten at vi som arrangører visste noe på forhånd, hadde han også fått et annet oppdrag: Å overrekke årets kulturpris - med en dobbel adresse - som hører nøye sammen: Til det kirkelige barne- og ungdomsarbeidet - med vår alles Gunvor i spissen! Det gjør oss både stolt og glad at kommunen verdsetter det kirkelige arbeidet for barn og unge slik at det blir tildelt kulturprisen - og vi opplever at det er utrolig fortjent at Gunvor får prisen sammen med arbeidet - som hovedaktøren mellom mange flotte medarbeidere som gjør dette arbeidet mulig. På kommunens heimeside (se over) er dette selvsagt med. I avisa Nordhordland har det like selvsagt sitt eget oppslag - http://www.nordhordland.no/puls/article2451767.ece

En flott og kjekk ettermiddag ble avsluttet med fakkeltog til butikken der årets julegran ble tent. Det vil si, det ble vel ikke avsluttet med fakkeltoget, heller. For når julegrana var tent, måtte man selvsagt også gå årets første runder rundt treet, og smake de første dråper av utsøkt julegløgg - servert - selvsagt helt frivillig - av Berit Dyrkolbotn.

Ingen kommentarer: