31. des. 2008

Dugnadsdager hos Thorbjørn og Trude

Det har lagt i tankenen en god stunde utover høsten - tanken på arbeidet Thorbjørn og Trude hadde gått i gang med i leiligheten de har kjøpt i gammel bygård på Sandaker i Oslo - tanken på alt som er å gjøre med full oppussing av stue - riving av vegg - helt nytt kjøkken ... Og tanken på at det hadde vært flott å kunnet bidra med litt hjelp.


Endelig bød muligheten seg, med en del fridager mellom jul og nyttår - så søndag kunne en pappa og svigerfar sette seg på flyet. To dagers dugnadsinnsats - også en dag sammen med Einar, far til Trude, ga heldigvis også synlige resultater. Før vi tok kveld i går, var nytt kjøkkengulv lagt, og store deler av det flotte, nye kjøkkenet skrudd sammen og langt på vei plassert der det hører heime.


Stort sett klart for elektriker å gjøre sin del før resten av monteringsarbeidet kan gi ferdig resultat. Dere har grunn for å være fornøyd med dette, Thorbjørn og Trude! Gleder meg til å se det ferdige kjøkkenet og stuen om ikke alt for lenge.
Og ikke minst: Vil virkelig unne dere å få nyte felles heim i ferdig, nyoppusset leilighet. Tror det blir veldig bra. Og så var det veldig kjekt å få være sammen med dere og få ta et tak! Lykke til med resten!

Ingen kommentarer: