15. aug. 2010

Flott dag i fjellet med stølsmesse, bading og topptur

Ja, dette var det som møtte oss da vi etter halvannen time fra Kvingedal - aldeles i rute - var framme ved Kvingedalssetra - for å holde sommerens stølsmesse på Sørsida: Ungdommer i yrende badeliv. Et godt bilde på hvilken flott dag vi hadde fått for denne fjelldagen! Og badetemperaturen måtte selvsagt prøves - og var absolutt upåklagelig - forfriskende og godt etter en svett opptur.

Men målet var likevel ikke badetur - men stølsmesse. Og det å oppleve stølsmesse og fjelltur og fellesskap i så strålende være som vi fikk denne søndagen, det tror jeg er noe av det aller flotteste jeg opplever - det er slik som en drømmer om, og noen ganger får oppleve som virkelighet.
Og Frank er alltid like entusiastisk og flott å samarbeide med. Han samler noen unge musikere, og med god hjelp av velvillige fedre bæres instrumentene til fjells - og vi får oppleve den flotte gleden ved klingende toner oppe mellom disse flotte fjellene. Takk skal dere ha!

En fin flokk var det også som hadde funnet vegen opp for å være med. Her et lite utsnitt av forsamlingen. Og det er helt ok når en av de yngste på 10-11 år utbryter når siste salmen er sunget og jeg ønsker alle en fin dag videre: Alt ferdig?

En del av oss var ikke helt fornøyd bare med turen opp til setra. Litt lenger opp fristet en av årets fjelltrimposter - på Blåfjellet. Ikke så veldig høyt til fjells, men en fantastisk utsikt - både mot Nordsjøen i vest og Byfjellene i sør. Nærmest her Blådalsvatnet og Klefjellet.


Og innimellom utrolig mange flotte perler av naturopplevelser!

Det gjør uendelig godt å få oppleve slike flotte dager sammen med gode venner og sambygdinger.

Ingen kommentarer: