18. sep. 2006

Gratulerer med 3 årsdagen, Kaja!

Hei, Kaja! I dag er det din dag - 3 år er du blitt! Og bestemor og bestefar gratulerer deg med dagen! I dag kommer vi til å tenke på deg hele tiden, og håper du har det kjekt både i barnehagen og heime.

Husker du da vi var i den lekebutikken i Bangkok og du snurret rundt og rundt på hestekarusellen, og bestefar sto og så på? Og så kjøpte bestemor og mamma og pappa presanger til deg som du ikke fikk se? Nå håper vi at du har fått finne dem fram og har åpnet dem - og at du finner noe du vil like og blir glad for!

Jamen er du blitt stor jente! Det er lenge siden du var så liten som på dette bildet - her er du bare 3 uker og bodde i Stavanger.

Nå er du blitt så stor at du kunne lage vafler sammen med bestemor da vi var på besøk hos dere, og sette dem på bordet, slik at vi kunne kose oss med dem.
I dag får du sikkert ikke bare vafler - det blir vel heller kake - kanskje sjokoladekake?
Vi skulle veldig gjerne vært der vi også og feiret dagen sammen med deg. Men når vi ikke kan det, så får vi tenke ekstra mye på hvor kjekt vi hadde det da vi var der. Her er et bilde av da du fikk sove på rommet sammen med bestemor og bestefar da vi var i Bangkok, og bestemor leste fra boka for deg. Det var ordentlig koslig!

Og her er et bilde av da vi var i Ubon og du fikk grønn is. Det var kjempegod is de hadde der på den isbaren. Du har sikkert spist grønn is mange ganger siden også.
Og så var vi så heldige at vi mange ganger fikk være med og hente deg og se hvordan du har det i barnehagen. Vi tror du har det veldig kjekt der.
Til slutt må vi ha med et ordentlig kosebilde sammen med bestemor - og håper at du koser deg hele gebursdagen din, sammen med mamma og pappa og alle som kommer på besøk til deg. Vi er veldig glad i deg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Kaja!!!
Gratulerer med dagen.

Du må si ti pappa at han må sjekke mailen sin. sennder en hilsen til deg der.

Klem fra tante bente og rune

Anonym sa...

Utrolig fine bilder og komentarer.
Hildur og sigmund
hilser og sier takk for sist. Er titt og ofte innom bloggen deres
Alt godt til dere

Anonym sa...

Gratulerer med den nydelege jenta, Kari og Knut! Skulle unt dykk å få ta ein snarvisitt innom Kaja i dag for å feire!! Men heldigvis har de nyleg vore der og veit korleis dei har det der, og kjenner dei som dei feirar saman med i dag!

Anonym sa...

Kjære bestemor å bestefar min!

Tusen takk for den fine gaven jeg fikk av dere. Jeg likte alle gavene veldig godt. Nå for tiden er det veldig gøy å leke med dokkehuset. Nå vil jeg skrive noe selv:

-ønnrei8ygm,,,,hhhjjhhbhnbhhhhhhghhhhhnnmnmnnnnnnnffffffdkkkkkkkjkkkkkllllklkkkkkkkkklkklkjjjkkkkkkkkklkklkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjkkkkkkkjkkjjjjkkjsaaaaaasaaaaaaaaaaasaab

Hilsen Kaja