6. okt. 2007

Lenge siden sommer ...

Ja, det er lenge siden sommer - men - synes liksom ikke den på noen måte har fått komme til sin rett her på bloggen - selv om vi har hatt noen få glimt fra noe av det som har gledet. Og selv om det virkelig har vært mye regn, så har det også vært noen fine dager. Ikke minst aller første del av sommeren. I alle fall - det var fantastisk kjekt å ha Kjartan, Eirin og Kaja her heime i hele tre uker - litt her i Amundsbotn, litt på Skår. Og jeg synes bloggen fortjener et litt bedre bilde av hvordan vi hadde det. Så - her enda noen glimt i tillegg til Kari's 'regndagssommerminner':

Og det begynte med en fantastisk uke der vi virkelig kunne nyte sommeren!
Med mange gode opplevelser ....
Og så hadde vi en flott kveld på Fjon Fjellkyrkje der vi fikk være sammen med mange av dem som har vært med og gitt sin støtte til misjonsarbeidet i Thailand og Mukdahan! Her er Kaja og Eirin i gang med å lære oss å synge litt på thai:
En dag måtte bli bytur - og da var akvariet et av de selvsagte mål.
Også på Skår hadde vi mange fine og gode dager. Dissen måtte selvsagt fornyes med nytt tauverk og sete etter atskillige år fra den ble satt opp første gang!
Og blåbærene - ja, de vokser like ved hytteveggen - koselig å plukke sammen med tante Ingvild.
Og mange flere bilder kunne vært vist, og mye mer fortalt - men litt måtte vi ha med - så det ikke ser ut som vi bare har hatt regnvær - for det ville absolutt ikke være sant ....

Ingen kommentarer: