27. mai 2007

Vi ønsker Åshild og Arnstein hjertelig tillykke!


Årets første bryllup - med et flott brudepar - Åshild og Arnstein. Arnstein fra Trondheim - Åshild ei av de flotte Mjangersjentene som vi har fått følge gjennom oppveksten. Ikke akkurat en praktfull soldag - men mellom intense byer var bl.a. prestegardshagen arena for dagens brudeparfotografering - solid gjennomført av brudgommens far og brødre - og med presten på slep - før en flott opplevelse av selve vielsen i Sandnes kyrkje. Bryllupet ble holdt i Grendahuset, som det også ble en veldig hyggelig opplevelse å få være med på! Vi gir Åshild og Arnstein de beste ønsker om Guds velsignelse over livet som ligger framfor.

4 kommentarer:

Natur og bilde sa...

Ikke verst, Kari og Knut! Takk for vielsen og for at dere ville dele denne dagen med oss. Nå er vi tilbake i Lillestrøm og imorgen begynner hverdagen igjen. Vi er utrolig godt fornøyd med helga, tross regnet som kom. Det ble en flott fest likevel. Takk for at dere åpnet hjemmet så gjestene våre også fikk ei god seng å sove i. Vi snakkes!

Klem fra Åshild og Arnstein

Anonym sa...

Takk for ei trivelig helg, Kari og Knut!

- Jomar

Anonym sa...

Dette var jo et fint bilde, artig å se når vi nettopp er kommet hjem fra Mjanger. Takk for sist, og det ble ei kjempefin feiring av de to.

Familen Mjanger sa...

Ein mnd etter dagen har også mjangrane kome seg inn på denne sida. Takk for sist, det var ein minnerik dag! No er me heima hjå mor, lengten var for stooor.

Kos dykk med besøk frå Thailand. pohng wha to yung, phan thu
Kob than kwa.

Med desse orda ynksjer me dykk god sommar!

Ruth , Åshild og Eldbjørg i bakgrunnen